U bent hier: Home › Dermatude-Meta-Therapy

Dermatude Meta Therapy

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation therapy. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één, het is een 100% natuurlijke behandeling en een unieke methode voor:

  • Huidverjonging
  • Huidverbetering
  • Hydrateren
  • Herstellen
 

Dermatude Meta Therapy

Hoe werkt Meta therapie?
Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt. Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben. De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.
 
Waarom werkt Meta therapy?
1. Draai de klok terug met Dermatude Meta Therapy. Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig Uv-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.
 
2. Het geheim? Her-activeert de collageen en elastine productie van de huid van binnenuit.Meta Therapy stimuleert het herstelmechanisme van de huid waardoor de huid collageen en elastine gaat produceren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit. Dermatude Meta Therapy is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.
 
3. Het resultaat? Een frissere en jongere versie van JOU op 100% natuurlijke wijze.De huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Meta Therapy her activeert wat uw huid in de loop der jaren verloren heeft en draait daarmee de biologische klok op natuurlijke wijze terug. Met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.
 
4. Verleng de behandelresultaten van Meta Therapy. Tijdens de Dermatude Meta Therapy behandeling worden speciale serums gebruikt. Deze worden ‘Subjectables’ genoemd. De Dermatude Subjectables, met ieder hun eigen specifieke werking, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht. Door de Meta Therapy behandelingen is uw huid extra ontvankelijk voor deze werkzame stoffen, waardoor u een nog beter resultaat bereikt. Voor optimaal resultaat, introduceert Dermatude de Dermatude Skin Care. Hiermee verlengt u thuis de nawerking van de behandeling. U heeft slechts één crème nodig die u kunt gebruiken als dag- en nachtcrème, waarbij u de keuze heeft uit de Extreme Lifting Complex crème of de Active Hydra Booster crème. Om de behandelresultaten te ondersteunen en zo lang mogelijk te behouden is het belangrijk om de Dermatude Skin Care crèmes te gebruiken.